December 31, 2011

Natalya; my new 2012 baby!

It's a very tough decision for me.
To let go my Anya the Tab, who has always been by my side through out 2011.
Sigh~
Tapi, saya dah terjatuh cinta pandang pertama dengan Note.
Serba salah jadinya. Tak pernah macam ni pon selama  badan dikandung hayat.
Sumpah tak pernah.
Tak pernah langsung!
Ni kali pertama.
Memang susah untuk lepaskan. Sebab dah banyak kenangan manis bersama, pahit pon ada jugak.
Selain K, Anya jugak jadi peneman setia ketika saya sedang bersakit-sakit untuk membawa Thaqif melihat dunia buat julung kalinya.
Terlalu banyak kenangan.
Anya juga adalah hadiah ulang tahun yang ke-25 dari K.
Memang terlalu tinggi harga sentimentalnya.
Tapi tu lah, setiap kali terlihatkan Note, hati mesti meronta-ronta.
Dalam masa yang sama akan teringatkan Anya juga.
Tapi saya perlu kan Note.
Note lebih sesuai dan padan untuk saya.
Note sangat sempurna di mata saya walaupun ramai yang memuja si 'Siri'
Keadaan menjadi lebih complicated bila K suruh saya pilih hadiah hari lahir yang 26.
(Ya, saya selalu dapat hadiah lebih awal dari tarikh lahir sebenar)
Pilihan a,b,c,d yang diberi semuanya tersangat menikam jiwa.
Memang stress beberapa hari ni.
Takut tersalah buat keputusan.
Yelah, tawaran emas macam ni bukan dapat hari-hari.
Sekali, 2 atau 3 kali setahun je.
Jadi saya memang kena fikir semasak yang boleh.

A.
my dream kind of dressing table which i already found one in SSF.


B.
my (our) dream of kitchen island which we already have the design.



C.
my love at first sight 



D.
shopping spree at Johor Premium Outlet.




Tak ke pening dan stress tu?
Semua saingan sengit.
Tapi yang dressing table tu memang termasuk dalam birthday wishlist 2012 pun.
Cinta pandang pertama saya tu langsung takda dalam list.
Nampak tak betapa hebatnya kuasa cinta pandang pertama? Har-har-har!!
Tapi saya tak boleh tamak.
Saya kene pilih satu je untuk hadiah hari lahir.
Saya tak kira harga mana paling mahal.
Tapi saya kira yang paling saya perlukan dulu buat masa sekarang.
Setelah lama berfikir macam dah separuh gila.
Saya buat keputusan untuk memilih untuk memliki cinta pandang pertama saya tu.
Nama dia Natalya the Note.
Gembira sebab saya dah ade 'bff' baru.
Tapi sedih sebab Anya dah takda.
Masa nak lepaskan Anya tadi rasa macam sedih yang amat.
Drama kan?
Tapi saya tak tipu, memang rasa sebak.
Pegang Natalya pon masih menggigil.
Rasa lain.
Tapi tak dapat dinafikan, Natalya memang terbaik.
Terima kasih sayang!
Eventhough i had an absofucking hard time to choose.
But i did it! Pheuw~



Love,
Mrs.K

Happy Birthday My Love, My Soulmate!

Happy Birthday to you my love, my soulmate, my baby daddy!
Thaqif and I love you like crazy like the Japanese go crazy on technologies, like fat kids go crazy on ice cream and junk/fast foods, like you go crazy everytime you heard rumors that Apple will come out with their new gadget. Tee-hee!

You know how seriously i'm dying to give you this powerful machine kan? :p . Tapi apakan daya, duit mencemburui kita.



So i can only give you this for now. 


I hope you happy with this. The least i can do.


Some of the pictures on K's birthday dinner. Patutnya saya belanja. Sekali K buat surprise. Dia kata "takpe it's my treat." 

hobi thaqif.

birthday boy and i






manager dia baik. nak tolong babysit thaqif while we having our dinner. tapi thaqif is being thaqif as usual. he-he-he. thanks thaqif for being super cranky and clingy on your dad's birthday. we love you still. muahh!






p.s : Dah tak payah pening-pening fikir nak pilih Note or 4S okay? Save the MacBook Pro for next year lah. Kalau bulu naik harga macam getah, dapat lah Fara belikan untuk sayang. ;P 



Love,
Mrs.K





2012 birthday wishlist

i know i should focus on K's birthday because his birthday is just around the corner instead of doing my own simple wishlist for my 26th birthday next year. but, this is my blog, i can do whatever i want.  :P  


seriously i don't know what to get him for this year. Seems like he really can't wait to get his hand on iPhone4s but, I wanna get him Macbook Pro, but i have to find a way to make it happen (a part time job so i could top up whatever i have now). Last year i remember i gave him the 42" LCD tv to put in his home workstation. Tahun ni i'm a bit clueless. kalau i tanya K mesti dia akan kate camni "ala, takpelah sayang. bende yang ayang ni sayang takkan mampu punye nak beli". Kalau dia dah cakap macam tu, i know what it is. Antara Superbike atau Range Rover Evoque. LOL! Memang tak mampu lah sekarang ni, jual segala bulu dan rambut pun belum tentu mampu. :))


okay so, back to my simple wishlist :


- easel stand and a few canvas (kalau dapat ni memang hati berbunga-bunga lah jawabnya.) checked!
-Polaroid camera
- a good looking and practical handbag for me to dump all my essentials and Thaqifs' - saw one Stella McCartney for Adidas, sumpah cantik and practical, but still in consideration sebab they only carry black color. i don't want black!
-a brand new Aigner watch (or GC or CK)
- RM1000 shopping spree
- Laura Mercier make-up set for me to try to at least look good everyday,even though i know it's impossible because i'm hopeless in make-up. ( i might buy this as a gift to myself, insyaAllah kalau tak berubah fikiran)
-a pair of 8 kg purple dumbell for my flabby arms   checked! 
-a treadmill for me to sweat 
-a very vintage/victorian style dresser for me to make-up, lol!
-a very classy little black dress for me to wear on our 3rd anniversary dinner.
-a very stylish blazer. not the cheap one. the expensive one for long term investment :)
-Pandora or Thomas Sabo charm bracelets.-tak jadi change to white gold or diamond earings. checked!
-OFF DAY every Sunday! Boleh macam ni?
-Nak pegi Kulai. Hehehe :P


Enough for now, i shall continue this list later. I need to get my beauty sleep now. Till then, buenos noches everyone! 




p/s: hopefully Santa reads my wishlist, if i'm lucky i might get some for Christmas! :) (now where's that shooting stars?)






Love,
Mrs.K

December 30, 2011

Mochi Sweets

This is our first time ever trying this delicate rice cakes; Mochi. 












Sedap! Serious sedap! Macam kuih koci pun ada sebab kulit luar dia tu liat2. Macam kuih koci. They use glutinous rice for the basic ingredients. 











Mochi ni frozen. Macam ice cream. So kalau dah beli, nanti orang jual tu akan inform kat kita, lepas 20 minit baru boleh makan. Sebab kalau tengah frozen tak sedap. Dia sedap bila filling dia tu dah cair sikit. Slurrrrrrrrrrrpppppppp! 


ni packaging dia. memang luxury lah. a complete dozen cost us about rm44.50.
worth the calories. hehe


Try all 12 flavors, for glutinous goodness' sake: sakura, black chocolate, cream chocolate, yam, red bean, caramel macchiato, chestnut cream, green tea, peach cream, mango yogurt, strawberry & blueberry cream. Ingredients are flown in from Japan.


They have 2 outlets. One in Pavilion and another The Gardens Mid Valley (the one we went). Tak lama lagi Mochi jadi trending lah macam macaroon, tutti frutti, and bubble tea  :P


cute je kan? 


Cube lah try. Tak rugi. Ni iklan tak berbayar pun. Tapi sharing is caring, and i love sharing good info.






Love,
Mrs.K



December 27, 2011

Finding Neverland

May I  recommend you a movie? 
Can laaaa...heheh.

I present you Finding Neverland!!!!
A must watch movie. Rugi kalau tak tengok. 





Johnny Depp as Sir James Matthew Barrie and Kate Winslet as Sylvia Llwelyn Davies. 

J.M. Barrie: [discussing Sylvia's reluctance to accept her illness] They can see it, you know. You can't go on just pretending. 
Sylvia Llewelyn Davies: Just pretending? You brought pretending into this family, James. You showed us we can change things by simply believing them to be different. 
J.M. Barrie: A lot of things, Sylvia. Not everything. 
Sylvia Llewelyn Davies: But the things that matter. We've pretended for some time now that you're a part of this family, haven't we? You've come to mean so much to us all that now, it doesn't matter if it's true. And even if it isn't true, even if that can never be... I need to go on pretending... until the end... with you. 


I love the idea, the accent, the way they dressed, and everything about this movie! 





Love,
Mrs.K

JPO invitation

my aunt called me this evening. asking me when are we going to Johor Premium Outlet. and i told her that we plan to go there the first weekend of January. and then she asked me ...

Aunt : why? school holiday is over by then. 

Me : that's the point. school holiday is over, baru tak packed sangat. and hotel pun tak mahal.

Aunt : ohhh..right, right. actually, i wanna tell you that we're going today. cuz uncle ada last minute request job kat sana.so we got free stay at T Hotel in JB.tapi ada 1 room saje.

Me : Whattt??! Alaaaaaaaaaaaaa bestnye!!! Nak pegi jugak. Ada extra room tak?

Aunt : Tu la..we all pon dapat satu bilik je. Selalunya dapat bilik sampai 2,3. Tapi kali ni sebab last minute so diorang dapat book 1 je. 

Me: (shit!) Hmmm...tak boleh suruh uncle try kaw tim ke? mesti boleh punya kan?

Aunt : Nanti Ina tanya uncle. selalu memang boleh tapi ni sebab betul2 last minute, Baru pagi tadi dapat tahu. ni tengah kelam kabut packing ni, dah baru balik dari Perak.

Me : Okay, kalau boleh let me know. Kitorang packing sekarang jugak! Hahaha. Tapi kalau tak boleh takpe lah. Next time je lah. Nanti bagitau lah how's everything kat sana. One thing that i know nak masuk Coach kene Q panjang gila sekarang.

Aunt : Alrite. Yeke??? Okay2, nanti we'll let you know how.

Me : Have fun there! Kitorang pegi next January, carpool dengan a friend of mine. maybe nak singgah singapore kejap kalau sempat.

Aunt : Will do. Ic, ic... ok then kalau macam tu. Taklah rasa bersalah sangat. Heheh..

Me : Hehe..okay bye bye. Anything let me know.

Aunt : Okay byeeee..




Can't wait for January! And i really hope JPO ni bukan indah khabar dari rupa. 



Love,
Mrs.K



December 26, 2011

Me & My Man





Spot the difference. LOL.

This Wednesday someone is getting a year older and wiser. 


Love,
Mrs.K

December 24, 2011

December 23, 2011

Garage Sale : XOXO Charm Bracelet Watch (New in Box)


Color : Silver 
Quartz movement
Two polish XOXO charms
one black enamel heart charm
One heart charm with jet rhinestones
Square watch face
Mineral Crystal


Color : Gold
Quartz movement
Heart case
Gold mirror dial
Lobster clasp
Mineral crystal
Polish finish


RM 219  RM189

I have it in gold color. Seriously worth buying :) For Christmas gift, birthday, anniversary or self reward maybe? Drop me an Email at fara.rahman@gmail.com if you're interested.



Love,
Mrs.K

Garage Sale : Marc by Marc Jacob iPad Case (NEW)

*This Marc by Marc Jacobs iPad case is NEW

Color : Red chilli
Measures approx : 8.5" x 11" x 1"
Material : Neoprene with faux fur lining
Fits all iPad models
Extremely limited.

RM 220


Perfect for Christmas gift, birthday or just random gift!  :)
 Drop me an Email at fara.rahman@gmail.com if you're interested.





Love,
Mrs.K

December 12, 2011

babygal

we've been together since like forever.
love you doll!


Love,
Mrs.K

The Garage Sale Chaos!

Basi punya update. LOL. 



happy girl! dapat mainan baru.

this new barbie island princess set sold for only RM20


some of the soft toys


some of the stuff




the little girl tengah pujuk mak dia. this brand new jewellery set is sold for only RM15


all this shoes is only 20. still can nego. (size 6)


some of the novels


ohhh ini bukan untuk dijual! tapi ada jugak orang nak beli car seat ni. 




some new and pre-loved bajus. all from RM5 to RM30 only!

Top seller of the day! my lil cousin Tina (the left one). lepas dah settle garage sale, she treated us with Coffee Bean! Thanks Tina!

Dah penat let's take a break. picnic at the playground! Special chicken rice, courtesy from my lovely mom!



Yang ni pun bukan untuk dijual eh.





books and soft toys. all from 50cents to RM10







orang kuat tengah nak kemas canopy



elok je habis garage sale, hujan lebat, guruh berdentum, kilat sabung menyabung! Thank God.




Tapi peppy boy excited tengok hujan lebat.


Banyak lagi gambar sebenarnya.  There's so many things i'd like to update. Tapi masa tak mengizinkan. 
in the mean time, enjoy your public holiday on Monday yo!



Love,
Mrs.K